MADE Administrator

Data inscrierii: 28/Noi/2008 Mesaje: 26
|
Trimis: 28/11/2008 17:56 Titlul subiectului: Cum Sa Devii Un Jukt Mai BOn |
|
|
Nu stiu dak astea sunt cele mai bune reguli dar parerea mea este k dak reusesti sa faci ce spun yo aici...ajungi un juktor greu de omorat;)
- ginesc,campez nonstop, nu este cutie dupa care sa nu fiu
- daca trece careva pe langa mine fara sa ma vada nu trag intotdeauna il astept pe al doilea
- intotdeauna dau fullauto indiferent de distanta desi pana ies 10 gloante din 3-5, ceilalti termina incarcatoru !
- caut HeadShoturile desi nu are decat aprox 60 dmg.
- sensitivitate 6-7 astfel incat sa ma pot intoarce dintr-o zvacnire de mana
- nu am decat deplasare stinga dreapta niciodata pe diagonala ca la diagonala imprastierea gloantelor e dublata pe 2 axe
- ma pun in crounch abea cand simt ca incarcatoru se goleste ca ultimele gloante sa conteze, in rest dansez
- am tasta Q interschimbata cu mouse dreapta, sa pot scoate pistolul rapid fara sa bajbai dupa Q cu un deget întrebuințat la deplasare si sa sacrific deplasarea la stanga in momentul asta crucial de regula !
- intotdeauna angajez fight-uri tarziu si caut cele de aproape in special, la cele de distanta dau cu piscaturi... ma retrag... ca sa-i fac sa vina mai aproximativ
- am bani non-stop asa ca am full grenade mereu
- nu sar la contact, doar strafez
- ma agit intruna chiar si pe loc, stiut fiind ca daca campezi reflexele scad dramatic
- ma pun crounch dupa cutii doar cand citesc si traduc RADAR-u
- RADAR-u intotdeauna imi arata unde sunt bresele in aparare ca sa ma duc acolo
- daca amicii fac o bresa in apararea inamica hop si io, daca inamicii fac o bresa in apararea noastra hop si io
- bombele le pun cat mai la vedere
- daca un site de bomba vad pe RADAR ca e ne-aparat ma duc acolo cu primul tren
- incerc pe cat posibil sa nu am coechipieri prin preajma, de regula din cauza asta pierd elementul surpriza care este nespus de important pentru mine ca sa pot echilibra raportul de forte
- cand sunt 2 inamici intotdeauna trag in cel care e mai in spate, de obicei e mai destept si trebuie omorat primu, cel din fata deseori se pune intre noi (sau strafez eu astfel incat sa ajunga acolo) si incaseaza si de le mine si de la el
- nu renunt la o tinta decat daca am flash verde la bani deoarece deseori te poti insela crezand ca l-ai omorat trecand la o alta tinta
- nu ma retrag niciodata cu spatele la inamic, verific in deplasare din 5m in 5m spatele
- intersectiile, colturile, cutiile intotdeauna trebuiesc depasite cu un salt sau in viteza, ginitorii de regula stau crounch si tintesc jos
- intotdeauna dau amandoua flashurile pentru siguranta caci e foarte greu sa ghicesti care e cel semiorbit pentru ca toti trag pe directia ta
- smoke-ul se arunca doar pe unde se presupune ca ceilalti incearca sa dea rush pentru intarzierea sau blocarea lui
- grenadele HE... aici n-am nimic de adaugat ca le arunc ca drq... daca am, cel mai mic colt, nisa, cutie, coechipier in fata astfel incat sa existe o posibilitate de 5% ca HE sa se intoarca fiti siguri ca se intoarce (Murphy RULES), de acum incolo o sa dau cu ele doar in podea ca se intorc mai greu !
- nu folosesc cheaturi niciodata, se pierde increderea in sine si totodata tot skill-u de tintire acumulat in ani grei de practica
- bind-urile sunt bune pentru rush-eri, nu folosesc decat pentru fullammo,fullarmor si fullgrenade, arma o aleg manual insa (ca de regula nu sunt hotarat niciodata cu ce o sa joc )
- folosesc casti si alte sunete pentru arma cu care joc, nici nu stiti ce valoare psihica au niste sunete bine alese chiar daca nenaturale pentru arma!
- say cat cuprinde, astfel chiar daca pierd macar ma distrez!
- daca am un cheater trec la el in echipa ca sa pot initia prin comanda vote si apoi vote numar eliminarea lui din server de catre coechipieri caci numai acestia pot sa-l elimine!
- joc intotdeauna in gand cu faptul ca ceilalti au coade si monitoare asa ca nu are rost sa stationez intr-un loc prea mult.
- nu joc cu rifle-uri ele nu dezvolta decat acuratetea tintirii, ci cu arme slabe pentru ca acestea dezvolta inteligenta si viclenia mult mai folositoare in ziua de azi cand toti copiii stiu sa traga bine
o ultima regula....dar kre consider k e cea mai importanta
RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT! |
|