FAQ Cautare Membri Grupuri Profil Mesaje private
Pagina de start a forumului :: Nord - Ur@Zone ::  Autentificare  Inregistrare
Sistemul De pedepse

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului :: Nord - Ur@Zone :: -> Nord.UraZone.Ro[Server Oficial]
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
MADE
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 28/Noi/2008

MesajTrimis: 14/12/2008 08:53    Titlul subiectului: Sistemul De pedepse Raspunde cu citat (quote)

[color=orange]Din cauza prea multor reclamatii, fiindcă am vazut prea multi admini care nu-si fac treaba am hotarat sa adaugam un sistem de pedepse pt a atrage atentia celor care "is certati cu legea"!

Sistemul se numeste "BILA NEAGRA", iar la 3 bile cel aflat in cauza va fi scazut in level/suspendat in functie de gravitatea greselilor pe care le face !

Bilele se acumuleaza foarte usor cu o reclamatie la adresa ta ca nu-ti faci treaba, o faci prost sau nu o faci dupa regulament,si dovezi in functie de gravitatea situatiei se va hotara ce sanctiune vei primi*.

*se da de la minim 1/2 bila la 1 bila pt fiecare greseala

PS: acesta este doar inceputul...vor si si niste reguli suplimentare...dar sa imi fac si eu niste timp sa le concep.

Cititi cu atentie si ms!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului :: Nord - Ur@Zone :: -> Nord.UraZone.Ro[Server Oficial] Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum